Senatoarea Jipa, reacţie nervoasă în faţa jurnaliştilor: ”Mai lăsaţi-mă cu Constituţia!”

Senatoarea UNPR Florina Jipa a avut, miercuri, o reacţie nervoasă, în faţa jurnaliştilor care au întrebat-o despre votul de respingere a cererii DNA privind arestarea lui Dan Şova, ea afirmând că decizia se ia cu ”jumătate plus unu”, şi adăugând: ”Mai lăsaţi-mă cu Constituţia!”.

1491 afișări
Imaginea articolului Senatoarea Jipa, reacţie nervoasă în faţa jurnaliştilor: ”Mai lăsaţi-mă cu Constituţia!”

Senatoarea Jipa, reacţie nervoasă în faţa jurnaliştilor: ”Mai lăsaţi-mă cu Constituţia!”

Jurnaliştii au întrebat-o pe senatoarea UNPR dacă votul în cazul Şova se va vedea în viitoarele rapoarte MCV.

”Oameni buni, nu înţelegeţi că în străinătate nu se procedează aşa? Că noi suntem înt-o anormalitate în ţara asta? Nu înţelegeţi acest lucru? Acum au apărut astea, peste noapte. Până acum nu au fost? De ce nu se iau măsuri cu toată lumea? Că am aşteptat zece ani să se termine acea imunitate”, a răspuns ea.

Întrebată dacă interpretarea votului în cazul Dan Şova este legală, Florin Jipa a spus: ”Decizia se ia cu jumătate plus unu. Aţi observat că au fost unele voturi în plus”.

La referirea unui jurnalist, că prevederile Constituţiei diferă de decizia Senatului în cazul Şova, Florina Jipa, care este membră în comisia juridică a Senatului, a replicat: ”Mai lăsaţi-mă cu Constituţia. Păi dacă voi ştiţi mai bine decât mine ce am vrut eu să demonstrez astăzi, nu mă mai întrebaţi. Nu fiţi ca nişte..”.

Jipa a ţinut să comenteze şi cererea de arestare preventivă a lui Dan Şova: ”Pentru o faptă săvârşită acum câţiva ani, ce rost mai are arestarea? Niciunul. Ce rost mai are?”.

Întrebată cum explică votul PSD în cazul Vâlcov, Jipa a replicat: ”Dânsul a vrut. Domnul Vâlcov a spus că el cere să... Domnul Şova se apără”.

Ea i-a acuzat pe jurnaliştii prezenţă că nu ştiu să fie ”ziarişti adevăraţi” şi că îi pare rău că a dat declaraţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici