Senator PDL:S-ar impune o remaniere, unii miniştri nu gestionează foarte bine domeniul lor

Senatorul PDL de Alba Nicolae Dobra a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că s-ar impune o remaniere a Guvernului deoarece sunt unii miniştri din actualul cabinet care "nu gestionează foarte bine domeniul lor", el dând exemplul ministrului de Interne, Traian Igaş.

295 afișări
Imaginea articolului Senator PDL:S-ar impune o remaniere, unii miniştri nu gestionează foarte bine domeniul lor

Senator PDL:S-ar impune o remaniere, unii miniştri nu gestionează foarte bine domeniul lor (Imagine: Rayvan Chirita/Mediafaxf Foto

"Eu cred că s-ar impune o remaniere a Guvernului, eu cred că sunt unii miniştri care nu gestionează foarte bine domeniul lor", a spus Nicolae Dobra, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat în ce minister crede că ar fi probleme în momentul de faţă, Dobra a răspuns că în Ministerul Administraţiei şi Internelor, precizând însă că părerea sa nu este legată de modul în care a acţionat ministrul Traian Igaş pentru a gestiona protestele.

"Ministrul de Interne nu a acţionat foarte rău în perioada asta. Oamenii au sarcini, lucrează după proceduri. Jandarmii români nu mai lucrează că primesc un ordin. Niciun militar din structurile de interne ale statului nu mai acţionează pentru că vrea comandantul aşa. Pentru că îşi pune pielea la bătaie. Intră în contradicţie cu legea. El lucrează după proceduri", a spus Dobra.

Parlamentarul a adăugat că problema de la MAI ar fi legată de faptul că Traian Igaş "nu a stat de vorbă şi cu cei care erau afectaţi de măsurile de restructurare" şi "există nemulţumiri mocnite în multe structuri ale statului".

"Eu nu am nimic cu Igaş. Mie mi se pare câteodată că nu a stat de vorbă şi cu cei care erau afectaţi de măsurile de restructurare. Noi avem nemulţumiri mocnite în multe structuri ale statului. Poliţiştii sunt nemulţumiţi că s-au luat măsuri împotriva lor, şi-au pierdut o serie de drepturi în această perioadă, nu şi-au primit echipamentul, oamenii sunt nemulţumiţi. Eu cred că aici este foarte important ca ministrul, care este reprezentantul, el este cel care, până la urmă, poate să facă ceva sau nu poate să facă, niciun secretar al lui de stat nu poate să meargă la Guvern să zică, fără ştirea ministrului, mai daţi nişte bani să le plătim echipamentul la oamenii ăştia. Aceasta trebuie să o facă ministrul. Câteodată poate este bine să gestionăm mult mai bine, să le spunem oamenilor care e situaţia", a conchis Dobra.

Purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu declara, luni, că la şedinţa Colegiului Director al partidului s-a vorbit despre remaniere "ca o ipoteză de lucru", nu s-au rostit nume, fiind doar o discuţie privind variantele "pentru reîmprospătarea forţei de mesaj a PDL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici