Senator PNL: Stăpânii de la Est ai lui Liviu Dragnea îi cer să instaureze cât mai repede un regim totalitar

Senatorul PNL Florin Cîţu a scris pe Facebook că Guvernul le-ar pregăti companiilor private fie o suprataxare a profitului, fie o naţionalizare a unei părţi din active, afirmând că ”stăpânii de la Est ai lui Dragnea nu mai au răbdare şi îi cer să instaureze cât mai repede un regim totalitar”.

1438 afișări
Imaginea articolului Senator PNL: Stăpânii de la Est ai lui Liviu Dragnea îi cer să instaureze cât mai repede un regim totalitar

Senator PNL: Stăpânii de la Est ai lui Liviu Dragnea îi cer să instaureze cât mai repede un regim totalitar

„Aveam două întrebări şi astăzi avem răspunsurile. De ce au intervenit forţele de represiune atât de agresiv la un protest paşnic şi de ce atacă PSD prin trompetele sale penale capitalul privat? Acum ştim. Este foarte clar şi mult mai grav decât îmi imaginăm. 1. Stăpânii de la Est ai lui Dragnea nu mai au răbdare şi îi cer să instaureze cât mai repede un regim totalitar. Este clar că au nevoie de o Românie care să le răspundă la comenzi în contextul în care SUA şi UK impun din ce în ce mai multe sancţiuni. Mai ales că România urmează să preia conducerea Consiliului UE”, a scris senatorul PNL Florin Cîţu, marţi, pe Facebook.

Potrivit acestuia, companiilor private li se pregătesc două măsuri.

„Companiilor private li se pregătesc două lucruri. O mare parte vor fi suprataxate sub pretextul că “scot” profitul din ţara iar suprataxa are rolul de a “echilibra” situaţia. Iar celelalte vor avea o parte importantă din active naţionalizate sub pretextul “siguranţei naţionale”. Domeniile vizate pentru naţionalizare: resurse naturale şi comunicaţii (vezi autosesizarea ASF de azi). Bineînţeles, nu vor spune nimic de contractul KazMunayGas şi alte companii de la Est”, a punctat Cîţu.

Senatorul PNL a menţionat că este posibil ca în 2020 România „să nu mai fie în UE”.

„Cine ignoră mesajele trimise clar de PSD de o luna de zile, mai ales, trebuie să-şi asume instaurarea unui regim totalitar în România în următoarea perioadă. Iar cine ignoră să-şi informeze acţionarii despre ce se întâmplă în Romania…. Ştiu că am zis că trebuie să fim realişti şi vom putea să-i facem să răspundă în 2020. Acum, după ce avem toate informaţiile îmi dau seamă că în 2020 România s-ar putea să nu mai fie în UE iar alegerile să aibă rezulatul ştiut dinainte”, a conchis Florin Cîţu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici