Senator PSD: Florin Cîţu ar putea să coalizeze o majoritate în Parlament

  • Un senator PSD a spus, joi, că social democraţii sunt deschişi oricărei soluţii care poate pune capăt crizei politice
  • Lucian Romaşcanu a adăugat că este posibil ca premierul desemnat Florin Cîţu să coalizeze o majoritate în Parlament
  • El a mai declarat că prioritatea PSD este un guvern stabil
2868 afișări
Imaginea articolului Senator PSD: Florin Cîţu ar putea să coalizeze o majoritate în Parlament

Senator PSD: Florin Cîţu ar putea să coalizeze o majoritate în Parlament

„PSD va fi deschis oricărei soluţii care pune capăt crizei pornite de PNL, în contextul în care avem şi această criză sanitară. Nu înseamnă că luăm în calcul votatea unui guvern propus de Florin Cîţu dar, aşa cum au făcut în noiembrie, mă gândesc că (liberalii n.r.) pot să coalizeze o majoritate în Parlament, în proporţie de 100% fără PSD”, a spus Lucian Romaşcanu la o conferinţă susţinută la sediul PSD.

El a mai declarat că prioritatea PSD este un guvern stabil, care să poată lupta cu situaţia de criză din România.

„Luptele politice nu îşi au rostul. Toată lumea, inclusiv preşedintele Iohannis trebuie să înţeleagă asta. Pentru binele românilor, sper că propunerea făcută de preşedinte este una care să fie acceptată de CCR în vederea constituirii unei majorităţi”, a spus senatorul PSD.

Potrivit lui Romaşcanu, participarea PSD la votul de învestitură al guvernului Cîţu depinde de lista de miniştri şi programul de guvernare pe care îl va prezenta acesta. El a mai declarat că, deocamdată, PSD nu are motive pentru a contesta la Curtea Constituţională desemnarea ca premier a lui Florin Cîţu.

„Vom depune toate diligenţele pentru a avea un guvern stabil. Dacă Florin Cîţu vine cu o listă rezonabilă de miniştri şi cu un program care să poată pune România pe linie după un moment de criză, nu văd un motiv pentru care să contestăm la CCR”, a spus Romaşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici