Senator PSD, întrebat cum e condus partidul, la o zi după ce doi „grei” au fost excluşi: Mai avem de muncit la conducerea colectivă

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, marţi, la Parlament, că „e loc de mai bine” în ceea ce priveşte modul în care este condus partidul.

917 afișări
Imaginea articolului Senator PSD, întrebat cum e condus partidul, la o zi după ce doi „grei” au fost excluşi: Mai avem de muncit la conducerea colectivă

Senator PSD, întrebat cum e condus partidul, la o zi după ce doi „grei” au fost excluşi: Mai avem de muncit la conducerea colectivă

„Dacă vă referiţi la transparenţă, la conducere colectivă, la ceea ce eu spuneam (în scrisoarea din ianuarie - n.r.) mai avem încă de muncit în a îndrepta lucrurile. Dar eu tot timpul sunt un om optimist şi cred că e loc de mai bine”, a declarat marţi, senatorul PSD Niculae Bădălău, întrebat cum apreciază modul în care este condus partidul.

Social-democratul nu a vrut să spună dacă este de acord cu afirmaţiile că liderul PSD Liviu Dragnea este dăunător, aşa cum a afirmat Gabriela Firea. „Eu nu discut de persoane, discut de principii. Aşa am fost crescut”, a zis Bădălău.

Acesta a explicat de ce nu a mai votat pentru demiterea lui Dragnea după ce a semnat scrisoarea nemulţumiţilor.

„Era foarte clar că nu aveam o majoritate şi nu a crat o emulaţie în partid, în CEx, această scrisoare şi nu am votat absolut deloc”, a arătat Bădălău.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a prezentat, în luna ianuarie, o scrisoare adresată membrilor CEx în care solicită o reformă în partid, o formulă de conducere colectivă, precum şi nevoia stabilirii candidatului la prezidenţiale. Scrisoarea lui Bădălău nu s-a discutat în forurile statutare ale partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici