Senator PSD: Nicuşor Dan este un candidat bun, dar Gabriela Firea va câştiga Primăria Capitalei

Nicuşor Dan este un candidat bun, un competitor important pentru Gabriela Firea, însă aceasta nu va avea probleme să câştige lupta pentru Primăria Capitalei, a spus senatorul PSD Lucian Romaşcanu, joi, într-o conferinţă de presă.

413 afișări
Imaginea articolului Senator PSD: Nicuşor Dan este un candidat bun, dar Gabriela Firea va câştiga Primăria Capitalei

Senator PSD: Nicuşor Dan este un candidat bun, dar Gabriela Firea va câştiga Primăria Capitalei

„Noi credem că Gabriela Firea nu va avea probleme să câştige Primăria Capitalei”, a declarat Romaşcanu.

Senatorul PSD a glumit pe seama faptului că USR – PLUS nu a reuşit să desemneze un candidat unic pentru Primăria Capitalei, alegând între Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, şi a declarat că PNL a profitat de indecizia acestei formaţiuni.

„PNL le-a suflat candidatul”, a spus Romaşcanu.

Joi, Ludovic Orban a anunţat că PNL va susţine candidatura lui Nicuşor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a declarat referitor la anunţul PNL legat de susţinerea lui Nicuşor Dan pentru alegerile locale, că acest lucru este „Noaptea minţii”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici