Senator PSD: Puya, Paraziţii, Verdict şi Traian Ilea să fie comunicatori pentru ministere

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a criticat, luni, în plen, faptul că Andrei Gheorghe şi Dan Bittman au fost numiţi la departamentul de comunicare al Finanţelor, precizând că ar trebui să fie numiţi comunicatori pentru ministere şi Puya, Paraziţii, Verdict şi Traian Ilea.

165 afișări
Imaginea articolului Senator PSD: Puya, Paraziţii, Verdict şi Traian Ilea să fie comunicatori pentru ministere

Puya (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Senatorul social-democrat a criticat, în faţa senatorilor, cele două numiri făcute de ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu.

De asemenea, el a făcut o serie de sugestii pentru departamentele de comunicare din celelalte ministere: pentru Economie - Puya, cu melodia "E foame de bani, băieţi!", pentru Ministerul Sănătăţii - Adrian Minune, cu melodia "Au, inima mea", pentru Ministerul de Interne - formaţia Verdict, cu "Vine Poliţia!", pentru Transporturi - Paraziţii, cu cîntecul "Drumuri fictive" şi drept consilier personal al prim-ministrului - Traian Ilea, cu "Puşca şi cureaua lată".

În declaraţia sa politică, Ţuţuianu a remarcat că "regimului politic totalitar al lui Traian Băsesc îi place la nebunie spectacolul mediatic". El a menţionat că Elena Udrea a făcut reclamă turismului "când călare, când numărând chiloţii salvamarilor" şi că actualul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a găsit soluţia pentru "desăvârşirea ridicolului absolut", prin numirea celor doi consilieri.

"Pe de o parte, am putea spune că îi înţelegem strategia; dacă tot nu ştii să gestionezi Finanţelele publice, măcar să ai oameni care să mintă frumos pentru tine", a spus senatorul PSD.

El a menţionat că Andrei Gheorghe, "cu figura mereu plictisită şi stilul flegmatic" şi "cu o imagine publică destul de şifonată", a luat pe mână Departamentul de comunicare al ministerului Finanţelor, el fiind primit cu rezerve chiar de către reprezentanţii presei.

"Controversatul realizator nu a părut foarte interesat de un mic amănunt; dacă vrei să te ocupi de imaginea altora este esenţială propria imagine", a spus Ţuţuianu, care a adăugat că acest lucru nu l-a preocupat pe Gheorghe, dar nici Vlădescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici