Senator USR: Demisia lui Tăriceanu e oportunistă, pentru a câştiga imagine. ALDE se va destrăma

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a afirmat, sâmbătă, că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului pentru a câştiga imagine. El a adugat că ALDE se va destrăma.

1226 afișări
Imaginea articolului Senator USR: Demisia lui Tăriceanu e oportunistă, pentru a câştiga imagine. ALDE se va destrăma

Senator USR: Demisia lui Tăriceanu e oportunistă, pentru a câştiga imagine. ALDE se va destrăma

„În momentul de faţă PSD nu mai reuşeşte să facă nimic. Săptămâna trecută la Senat PSD ar fi vrut să pună un nou preşedinte al Senatului, după demisia domnului Călin Popescu Tăriceanu, o demisie oportunistă, pentru a câştiga imagine. PSD nu a reuşit pentru că nu avea voturile necesare, drept care a amânat această încercare pentru săptămâna care vine”, a declarat Vlad Alexandrescu, la Digi 24.

Senatorul USR a adăugat că ALDE se va destrăma într-un mod„penibil”.

„Vom vedea dacă PSD reuşeşte şi vom vedea felul penibil în care se va destrăma ALDE, pentru că acum ALDE e acum tras de două părţi, de domnul Tăriceanu care brusc se intră în Opoziţie şi domnul Meleşcanu care ar vrea să devină al doilea om în stat. Între aceste două soluţii după părerea mea nu există niciun fel de termen mediu, pentru că nu poţi să fii în acelaşi timp şi la putere şi în Opoziţie”, a mai spus Alexandrescu.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, iar noua conducere va fi aleasă marţi, 10 septembrie.

Taguri:
usr,
tăriceanu,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici