Senatorii şi-au ales conducerea. 6 din 12 sunt de la PSD

Senatorii i-au ales pe cei 12 membri ai Biroului Permanent, şase dintre ei fiind social-democraţi, în timp ce ALDE, cu excepţia funcţiei de preşedinte, nu are niciun alt membru în conducre.

2404 afișări
Imaginea articolului Senatorii şi-au ales conducerea. 6 din 12 sunt de la PSD

Senatorii şi-au ales conducerea. 6 din 12 sunt de la PSD (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit propunerilor făcute în plenul Senatului, în funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi Nicolae Bădălău (PSD), Claudiu Manda (PSD), Laura Iuliana Scâtei (PNL) şi Mihai Goţiu (USR), iar în cea de secretar au fost aleşi Adrian Ţuţuianu (PSD) şi Marian Pavel (PSD), Marcel Vela (PNL) şi Ioan Iustin Talpoş (PMP).

În funcţia de chestor au fost aleşi Doina Fedorovici (PSD), Paul Stănescu (PSD), Tantzos Barna (UDMR) şi Alexandru Pereş (PNL).

Astfel, din totalul din cele 12 funcţii, şase aparţin PSD, trei PNL, iar USR, UDMR şi PMP au câte una.

Lista a fost votată în unanimitate de toţi cei 130 de senatori prezenţi. Votul a fost secret, cu bile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici