Senatorii Viorel Ilie, Marius Nicoară şi Ion Popa s-au afiliat grupului PNL

Senatorii Viorel Ilie, Marius Nicoară şi Ion Popa au anunţat, în plenul de miercuri, că vor activa în grupul parlamentar al PNL.

490 afișări
Imaginea articolului Senatorii Viorel Ilie, Marius Nicoară şi Ion Popa s-au afiliat grupului PNL

Viorel Ilie, Marius Nicoară şi Ion Popa s-au afiliat grupului PNL

Cei trei erau la ALDE. Pe 13 iunie 2018 Ion Popa anunţa că va trece de la PNL la grupul senatorilor ALDE. În perioada când PSD l-a propus pe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului, ALDE îl propusese pentru funcţie pe Ion Popa.

Pe 18 iunie 2018, Marius Nicoară anunţa că trece de la PNL la grupul ALDE din Senat.

De asemenea, cei trei s-au înscris în PNL.

Afilierea celor trei senatori la grupul PNL vine după ce patru deputaţi au depus, marţi, cereri de afiliere la grupul parlamentar al PNL. Andrei Gerea, care a demisionat din ALDE, devine deputat independent. Anunţul oficial va fi făcut în plenul de lunea viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ilie,
nicoara,
popa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici