Senatorul Ion Vasile s-a înscris în UNPR

Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzău, iar în perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeţeană a PC, s-a înscris, vineri, în UNPR.

954 afișări
Imaginea articolului Senatorul Ion Vasile s-a înscris în UNPR

Ion Vasile (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Ion Vasile, senator de Buzău, ales în colegiul uninominal 3, s-a înscris vineri, 2 septembrie 2011, în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Ion Vasile este membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senatul României", anunţă UNPR într-un comunicat.

UNPR menţionează că în prezent are 30 de parlamentari: 13 senatori şi 17 deputaţi.

Senatorul Ion Vasile a renunţat în 14 iunie la funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PC, pe motiv că la Buzău nici ACD şi nici USL nu funcţionează, iar conservatorii nu sunt chemaţi la dezbateri. După ce şi-a predat prerogativele de lider al PC Buzău, senatorul Ion Vasile s-a afiliat grupului senatorial al PNL şi a precizat că va rămâne acolo atât timp cât nu i se va spune ce să facă.

Senatorul Ion Vasile a fost preşedinte al PSD Buzău timp de 20 de ani, după care a trecut la PC, iar din 27 ianuarie 2011 conducea interimar organizaţia judeţeană Buzău a partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici