Senatorul Mircea Geoană, duminică, la "După 20 de ani"

Senatorul Mircea Geoană va fi invitatul emisiunii "După 20 de ani", difuzată duminică, de la ora 10.00, la Pro TV, informează televiziunea.

91 afișări
Imaginea articolului Senatorul Mircea Geoană, duminică, la "După 20 de ani"

Senatorul Mircea Geoană (Imagine Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Recentele discuţii despre posibilitatea creşterii cotei unice au inflamat spiritele în USL. Care va fi viitorul cotei unice, aflat între nevoia de finanţare a bugetului şi un climat mai favorabil investiţiilor? La această întrebare va răspunde senatorul Mircea Geoană, invitat în ediţia de duminică a emisiunii "După 20 de ani", difuzată de Pro TV de la ora 10.00.

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Claudiu Pândaru (Gandul.info) şi Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) vor dezbate împreună cu senatorul PSD care va fi rolul, dar şi atuurile României în actualul context politic internaţional şi în conflictele dintre interesele marilor actori de pe scena politică la graniţa Vest/Est.

Care sunt sursele de creştere economică, cum poate fi mărit numărul locurilor de muncă, identificarea celor mai profitabile zone de investiţii, dar şi poziţia partenerilor internaţionali ai României faţă de toate acestea vor fi alte teme aflate pe agenda discuţiilor cu senatorul Mircea Geoană, la "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici