Senatul cumpăra aspiratoare profesionale, becuri, automate de cafea şi sistem de alarmare incendiu

Senatul achiziţionează furnituri de birou, aspiratoare profesioale, becuri, automate de cafea şi un sistem de detecţie şi alarmare în caz de incendiu, iar Camera Deputaţilor cumpăra hârtie igienică, prosoape de hârtie, dar şi servicii de furnizare a energiei electrice la joasă tensiune.

224 afișări
Imaginea articolului Senatul cumpăra aspiratoare profesionale, becuri, automate de cafea şi sistem de alarmare incendiu

Senatul cumpăra aspiratoare profesionale, becuri, automate de cafea şi sistem de alarmare incendiu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Senatul cumpără furnituri de birou, 200 de cutii de agrafe de birou, 50 de ascuţitori, 8.000 de mape, 1.600 de dosare, 50 de gume de şters, dar şi 10.000 de plicuri pentru casierie. Mapele sunt pentru şedinţele Biroului Permanent şi trebuie să aibă înscris negru pe copertă cu stema Senatului - Parlamentul României, potrivit site-ului instituţiei.

De asemenea, Senatul mai achiziţionează 1.650 de becuri, 15 aspiratoare profesionale, dar şi automate de cafea. Instituţia doreşte şi verificarea instalaţiilor de climatizare din mai multe săli, printre care sala de plen şi cabinetul preşedintelui Senatului.

Alte achiziţii ale Senatului sunt produse de întreţinere: silicon pentru etanşarea geamurilor la ferestre şi uşi, butelii de gaz pentru lampa de instalaţii, electrozi de sudură. Senatul mai cumpără şi un sistem de detecţie, alarmare şi stingere în caz de incendiu.

Camera Deputaţilor achiziţionează hârtie igienică şi prosoape de hârtie în valoare de 172.818,39 de lei. Forul legislativ mai cumpără şi un contract de energie electrică la joasă tensiune pentru imobilul Palatul Parlamentului şi parcajul subteran, în valoare de 5.000.000 lei, valabil pentru 12 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici