Şerban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic

  • Senatorul PSD Şerban Nicolae a ironizat, joi, declaraţiile lui Klaus Iohannis privind ridicarea unor restricţii, de la 1 iunie
  • Acesta a declarat că şeful statului este „purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic”
1265 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic

Şerban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic

Senatorul PSD Şerban Nicolae a ironizat, joi, declaraţiile lui Klaus Iohannis, afirmând că şeful statului este „purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic” şi că „din păcate spectacolul ieftin de imagine continuă. Iohannis, Orban şi restul clicii peneliste cred că totul ţine de propagandă”.
 
„Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic. Klaus Werner Iohannis, subsecretar de stat pentru probleme de plaje, terase şi activităţi sportive non-contact, a comunicat noile măsuri specifice stării de alertă institută de Guvern şi încuviinţată de Parlament, aplicabile de la 1 iunie 2020. Normalitatea este ceva extraordinar pentru guvernanţii penelişti. Li se pare că o acordă cu generozitate unui popor care nu-i înţelege. Ei cred că efectele incompetenţei şi iresponsabilităţii care au făcut ca nici azi, după aproape două luni şi jumătate, să nu avem un set clar de măsuri de protecţie sanitară, pot fi şterse cu restituirea dreptului de a „părăsi localitatea cu piciorul”. E un fel de indulgenţă neo-fanariotă... Din păcate spectacolul ieftin de imagine continuă, Iohannis, Orban şi restul clicii peneliste cred că totul ţine de propagandă şi că guvernarea se rezolvă cu vuvuzele media. PS Cei care au ţinut cartoanele au declarat că regretă defectarea prompterului...”, a scris pe Facebook Şerban Nicolae.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, după o şedinţă cu premierul Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri, măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iunie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici