Severin: Dragă Mircea, vizita la Vântu nu e lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a declarat, joi, la Consiliul Naţional, că nu este împotriva lui Mircea Geoană, dar PSD trebuie să dea "mingea în spate pentru a merge înainte".

14 afișări
Imaginea articolului Severin: Dragă Mircea, vizita la Vântu nu e lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată

Severin: Dragă Mircea, vizita la Vântu nu e lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată (Imagine din arhivă; Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Severin a spus că PSD nu are de sancţionat şi de alungat pe nimeni, dar nu poate să obţină victoria în viitoarele alegeri dacă va continua "într-o formulă care nu i-a adus victoria".

"PSD este problema noastră", a mai spus el.

Adrian Severin s-a referit şi la vizita pe care Mircea Geoană a făcut-o la Sorin Ovidiu Vântu înainte de dezbaterea televizată pentru alegerile prezidenţiale.

"Dragă Mircea, vizita la Sorin Ovidiu Vântu nu este lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată", a spus Severin, adăugând că PSD nu poate merge cu încredere pentru o nouă candidatură.

Europarlamentul PSD Adrian Severin, menţionat de Miron Mitrea între cei pe care ar dori să îi aibă în echipa sa, a declarat recent că Mircea Geoană "şi-a consumat rolul în partid", iar sprijinul unor filiale, pe care acesta l-ar fi obţinut la întâlnirea de la Braşov, este "o închipuire".

De asemenea, Institutul "Ovidiu Şincai", condus de Adrian Severin, a apreciat, într-o analiză asupra alegerilor prezidenţiale, făcută publică în urmă cu aproximativ două săptămâni, sub titlul "Cezarul a învins!", că principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoană şi identifică o serie de greşeli care au dus la pierderea strategică a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici