Şi-au rămas doar 16. Care sunt singurele ţări din lume care nu au raportat niciun caz de COVID. Ieri a ajuns şi în Sao Tome

  • Doar 16 state ale lumii, majoritatea microstate din zona Oceaniei, au raportat până acum 0 cazuri de coronavirus
  • Toate tările Europei au raportat pacienţi cu COVID-19
  • Asupra Coreei de Nord planează suspiciuni
15337 afișări
Imaginea articolului Şi-au rămas doar 16. Care sunt singurele ţări din lume care nu au raportat niciun caz de COVID. Ieri a ajuns şi în Sao Tome

Şi-au rămas doat 16. Care sunt singurele ţări din lume care nu au niciun caz de COVID. Ieri a ajuns şi în Sao Tome

16 statele ale lumii, cele mai multe dintre ele microstate situate în zona Oceaniei, sunt până acum "libere de coronavirus". Până la data de 6 aprilie, ţările fără cazuri de pacienţi diagnosticaţi pozitiv cu COVID-19 sunt: Yemen, Coreea de Nord, Tajikistan, Tukmenistan, Lesotho, Comoros, Insulele Solomon, Vanuatu, Samoa, Kiribati, Micronesia, Tonga, Insulele Marshall, Palau, Tuvalu şi Nauru.
 
De la începutul lui aprilie, au raportat cazuri pozitive Malawi, Insulele Falkland, Saint Pierre şi Miquelon, Sudanul de Sud, respectiv Sao Tome şi Principe.

Suspiciuni asupra Coreei de Nord

Una dintre ţările cu 0 cazuri de coronavirus raportate, Coreea de Nord, este privită cu reţinere de specialişti, mai ales din pricina proximităţii faţă de China.
 
Totuşi, autorităţile de la Pyongyang susţin că acesta este adevărul pur şi pun reuşita lor pe seama faptului că au tăiat toate legăturile terestre, aeriene şi maritime chiar şi cu China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici