Silviu Prigoană a demisionat din PDL Sector 3

Deputatul democrat-liberal Silviu Prigoană a demisionat, luni, din PDL Sector 3, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul organizaţiei, Silvian Ionescu.

155 afișări
Imaginea articolului Silviu Prigoană a demisionat din PDL Sector 3

Silviu Prigoană a demisionat din PDL Sector 3 (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Ionescu a precizat că Prigoană a preferat să nu mai aştepte redactarea de către Biroul Permanent al partidului a deciziei privind situaţia demnitarilor care au afaceri cu statul.

Liderul PDL Sector 3 a precizat că Prigoană "nu a plecat cu ranchiună".

Colegiul Director al PDL a adoptat, duminică, o rezoluţie prin care împuterniceşte Biroul Permanent Naţional al partidului să clarifice situaţia demnitarilor care au afaceri cu statul, astfel încât aceştia să opteze pentru a păstra una dintre aceste calităţi, a precizat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

PDL doreşte să transmită celor care au o demnitate publică din partea partidului să opteze pentru funcţii sau afaceri cu statul, a menţionat el. Flutur a spus că BPN al PDL urmează să stabilească un număr de zile în care aceştia să opteze pentru una dintre calităţi.

Decizia a fost luată la propunerea Elenei Udrea.

Prigoană declarase, luni, pentru "Gândul", că nu poate renunţa la siguranţa familiei sale pentru o funcţie de membru PDL, pentru că partidul nu dă de mâncare familiei lui, sugerând că va pleca din PDL dacă se va aplica decizia privind opţiunea între afaceri şi politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici