Silviu Prigoană este candidatul PDL la Primăria Capitalei. Care sunt candidaţii partidului pentru Primăriile de sector

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că PDL va merge la locale în Capitală cu candidaţi proprii, fiind stabiliţi, de asemenea, candidaţii pentru trei sectoare şi Primăria Generală. Candidatul partidului pentru Primăria Capitalei va fi Silviu Prigoană.

2054 afișări
Imaginea articolului Silviu Prigoană este candidatul PDL la Primăria Capitalei. Care sunt candidaţii partidului pentru Primăriile de sector

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Azi este momentul ca PDL să-şi asume candidaturile propriilor membri în alegeri", a spus Elena Udrea.

Ea a precizat că partidul rămâne partener cu UNPR "la nivel naţional şi la Bucureşti". "Avem proiecte în continuare în Capitală", a spus ea, precizând disponibilitatea pentru discuţii despre cooperarea cu UNPR, PER.

Udrea a mai spus că protocolul cu UNPR pentru alegerile locale la Capitală nu va mai fi semnat.

Liderul PDL a anunţat că Silviu Prigoană va candida la Primăria Capitalei din partea Bucureşti.

Ea a mai spus că Teodor Paleologu va candida la Sectorul 1, Liviu Negoiţă va candida la Sectorul 3, iar Cristian Poteraş va candida la Sectorul 6.

În ceea ce priveşte celelalte sectoare, Elena Udrea a spus că PDL va desemna candidaţii în câteva zile. "La celelalte sectoare vom pune candidaţi. Erau ale colegilor de la UNPR. Avem analize sa ne desemnăm candidaţii proprii. Îi veţi afla în zilele următoare", a spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici