Sindicalistului care a condus revolta şoferilor i se pregăteşte ceva. Decizia Consiliului General al Primăriei Bucureşti

CGMB urmează să ia act, luni, de demisia consilierului general PSD Vasile Petrariu, lider al sindicatului STB, precum şi a altor doi consilieri generali, Ionel Florian Lixandru şi Ionel Puşcaş.

16453 afișări
Imaginea articolului Sindicalistului care a condus revolta şoferilor i se pregăteşte ceva. Decizia Consiliului General al Primăriei Bucureşti

CGMB ia act luni demisia lui Vasile Petrariu, consilier general PSD şi liderul sindicatului STB

„Se ia act de încetarea mandatului de consilier general al domnului Petrariu Vasile-Lulu, ca urmare a demisiei acestuia şi declară vacant postul”, potrivit proiectului de hotărâre a CGMB care face parte din ordinea de zi a şedinţei de luni.

De asemenea, consilierii generali vor lua act de demisiile altor doi consilieri, respectiv Ionel Florian Lixandru şi Ionel Puşcaş.

Vasile Petrariu, liderul Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti (STB), a anunţat luni că a demisionat din funcţia de consilier general şi din PSD. Vasile Petrariu, liderul STB, l-a atacat pe primarul general, Nicuşor Dan, susţinând că acesta „nu a oferit absolut nicio soluţie la problemele legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti şi că încearcă într-un mod ruşinos să îşi acopere propria incompetenţă inducând ideea unui protest cu conotaţii politice”.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au intrat săptămâna trecută în grevă spontană. Tribunalul Bucureşti a suspendat protestul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici