Site-ul Camerei Deputaţilor, nefuncţional: "Se fac verificări tehnice după atacul cibernetic"

Site-ul Camerei Deputaţilor este nefuncţional, la ora transmiterii acestei ştiri, informaticienii instituţiei efectuând mai multe verificări tehnice ca urmare a atacului cibernetic ce a avut loc în weekend.

291 afișări
Imaginea articolului Site-ul Camerei Deputaţilor, nefuncţional: "Se fac verificări tehnice după atacul cibernetic"

Site-ul Camerei Deputaţilor, nefuncţional: "Se fac verificări tehnice după atacul cibernetic"

”Site-ul Camerei este, la acest moment, nefuncţional ca urmare a verificărilor tehnice cu caracter de prevenţie care se fac după atacul cibernetic din acest weekend”, a declarat secretarul general al Camerei Deputaţilor, Silvia Mihalcea, pentru MEDIAFAX.

Aceasta a mai spus că procerdurile interne ar trebui finalizate până la prânz, astfel încât site-ul să redevină funcţional.

Mai multe instituţii din ţară au fost afectate în ultimele zile de atacul cibernetic produs la nivel mondial. 200.000 de sisteme din 150 de ţări au avut de suferit din cauza virusului WannaCry. Printre ele şi fabrica Dacia de la Mioveni, acolo unde producţia a fost oprită timp de două zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici