Social-democraţii acuză deciziile guvernului: Guvernarea Dreptei îngheaţă veniturile chiar când cresc preţurile

  • Social-democraţii acuză Executivul că „sărăceşte populaţia, îngheţând veniturile chiar în momentul în care preţurile cresc” şi că „profitul personal este prioritatea lor, nu nivelul de trai al românilor”.
  • PSD îi acuză pe guvernanţi că vor să vândă companiile profitabile de stat pentru a încasa comisioane.
352 afișări
Imaginea articolului Social-democraţii acuză deciziile guvernului: Guvernarea Dreptei îngheaţă veniturile chiar când cresc preţurile

„Guvernarea Dreptei sărăceşte populaţia, îngheţând veniturile chiar în momentul în care preţurile cresc. Datele oficiale arată că luna trecută produsele alimentare s-au scumpit dramatic mai ales pentru românii cu venituri mici, cei mai afectaţi de aceste creşteri! Cabinetul Cîţu măreşte salariul minim cu doar #doi lei pe zi, dar fasolea s-a scumpit cu 18%, iar preţurile la pâine, carne şi fructe sunt mai mari cu 5-8%”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii îi acuză pe guvernanţi că vor să vândă companiile profitabile de stat pentru a încasa comisioane.

„Actualei puteri nu îi pasă de viaţa de zi cu zi a românilor, ci se grăbeşte să vândă companiile profitabile de stat, ca să se îmbogăţească din comisioane! Profitul personal este prioritatea lor, nu nivelul de trai al românilor”, se mai arată în postarea PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici