Sorin Grindeanu acuză: Unii colegi încearcă să facă aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi în judeţele din care provin

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, duminică, la Timişoara, că unii colegi din partid încearcă să facă „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi puternici în judeţele din care provin”.

1052 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu acuză: Unii colegi încearcă să facă aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi în judeţele din care provin

„Unii colegi încearcă să facă aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi”

Prezent la conferinţa de alegeri a PSD Timiş, Sorin Grindeanu a spus că PSD trebuie să îşi propună să câştige alegerile de anul acesta şi că cei care nu vor să participe „la acest vis” sunt liberi să plece.

„Am auzit în aceste zile că unii colegi de-ai noştri caută să facă fel de fel de mici aranjamente cu puterea pentru a nu avea, poate, contracandidaţi puternici în judeţele din care provin, pentru a încerca să îşi inegocieze o anumită pace. Alţii spun, şi nu de puţin timp, că ar fi mulţumiţi cu un PSD la 20 la sută, atâta timp cât ei rămân la butoanele politicii locale sua naţionale. Vă spun tuturor foarte clar, aşa ceva este de neconceput pentru PSD. Dacă noi ne propunem doar să supravieţuim atunci vom avea puţine şanse. Trebuie să ne propunem să câştigăm alegerile în anul acesta. Cine nu este în stare să participe la acest vis este liber să plece la partide mai mici”, a spus Grindeanu.

Acesta a precizat că în ultima perioadă au apărut „mai mult decât suspiciuni” cu privire la trădarea intereselor partidului şi că oamenii care au reprezentat partidul l-au transformat în unul „respins de electorat”.

„Mai grav ar fi să ne amăgim că fără Liviu Dragnea, PSD-ul se poate revigora, îşi poate recâştiga încrederea şi votanţii. Imposibil, pentru că oamenii care au reprezentat partidul, calitatea şi acţiunile lor, au transformat PSD într-un partid aproape nefrecventabil, diabolizat şi în mare măsură respins de electorat. Nu politicile sociale, nu politicile guvernamentale au fost pe pancartele demonstranţilor şi pe buzele celor care nu mai au încredere în noi, ci de multe ori oamenii care ne-au reprezentat cu interesele lor personale, care au confiscat pentru o perioadă partidul, cu semianalfabetismul altora sau cu maltratarea limbii române. Mai grav, în această perioadă suspiciunile care au apărut, chiar mai mult decât suspiciuni, privind trădarea intereselor partidului pentru a se crea situaţii convenabile unora, în competiţia politică care tocmai s-a încheiat”, a mai declarat fostul premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici