Sorin Grindeanu: Nu m-am reînscris în partid. Domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea

Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că nu a venit la sediul PSD Timiş pentru a se reînscrie în partid, plus că “domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea”, dar şi că ar fi fost normal să fi fost prezentată în ultimul CEx o analiză a alegerilor locale parţiale.

1439 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu: Nu m-am reînscris în partid. Domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea

Sorin Grindeanu: Nu m-am reînscris în partid. Domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea

Întrebat de către jurnalişti dacă a venit la sediul PSD Timiş pentru a se reînscrie în partid, Grindeanu a spus că “nu, ci să văd care e pulsul organizaţiei. Domnii au cam uitat să trimită actele cu excluderea mea. Din punctul meu de vedere, nu are cum să mă excludă vreodată din PSD Liviu Dragnea. Nu mă poate exclude de câte ori mă voi reînscrie”.

De asemenea, Sorin Grindeanu a afirmat că după discuţiile cu liderii locali, la Timişoara, a ajuns la concluzia că încă mai sunt oameni “cărora nu le este frică” şi i-a retransmis lui Liviu Dragnea să fie “bărbat politic” şi să vină în faţa congresului, unde se va hotărî linia pe care merge PSD.

“Îi cer lui Liviu Dragnea să-şi asume modul în care a gestionat lucrurile în partid, să demisioneze, eu fac acelaşi lucru. Îi cer să fie un adevărat bărbat politic şi să nu fugă, să nu stea închis împreună cu câteva persoane. Trebuie să vii să te consulţi, să stai de vorbă cu oamenii, să vezi care e pulsul oamenilor din partidul pe care-l conduci. Am fost, sunt şi voi fi membru în acest partid. N-am schimbat niciodată partidul politic şi nici nu vreau să-l schimb. Sunt pesedist, punct. Poate să mă dea de câte ori vrea domnul Dragnea afară. Organizaţia pe care o conduc, cu performanţe, consideră în continuare că sunt cel care îi reprezint cel mai bine”, a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul României le-a mulţumit miniştrilor care au fost la serviciu în ultimele zile, afirmând că “e datoria lor să meargă la locul de muncă. În săptămâna care urmează, lucrurile constituţional şi legal vor fi rezolvate. Până atunci, toată lumea trebuie să meargă la muncă. Pe mine cel mai mult mă interesează să asigurăm această stabilitate. Dacă vreun minister nu funcţionează şi dacă nu vor merge la serviciu, o să fac înlocuirile necesare astfel încât activitatea guvernului să nu rămână blocată”.

Premierul a mai ţinut să precizeze că PSD este condus de un an şi ceva într-un mod “nedemocratic”, doar prin organizarea de CEX-uri şi că şi-ar fi dorit ca la ultimul Cex să fi fost prezentată şi o analiză a ultimelor alegeri locale parţiale.

“Am o istorie de 21 de ani ca membru de partid şi se vor adăuga mulţi de acum încolo, dar eu n-am întâlnit până acum, de exemplu, ca de un an de zile să nu se mai organizeze un birou permanent naţional al partidului. S-au organizat CEx-uri pentru sancţiuni, în general. Poate era normal să vedem la ultimul CEx o analiză a rezultatelor alegerilor parţiale de duminică, din ţară. Nu s-a făcut asta. S-a băgat sub preş rezultatul alegerilor. Vorbesc de lucruri de bază, care nu trebuie ascunse şi care trebuie discutate în forul de discuţie larg, care e congresul”, a declarat Sorin Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici