Sorin Grindeanu promite nominalizări "de nerefuzat" pentru portofoliile Justiţiei şi Mediului de Afaceri

Primul-ministru Sorin Grindeanu a declarat marţi seara că a discutat cu liderii PSD şi ALDE chestiunea desemnării viitorilor miniştri de la Justiţie şi Mediul de Afaceri, astfel încât propunerile care vor fi înaintate şefului statului să fie ''de nerefuzat''.

2461 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu promite nominalizări "de nerefuzat" pentru portofoliile Justiţiei şi Mediului de Afaceri

Premierul Sorin Grindeanu promite nominalizări ''de nerefuzat'' pentru portofoliile Justiţiei şi Mediului de Afaceri (Imagine: ALEXANDRA PANDREA/ MEDIAFAX FOTO)

''Am avut discuţii şi cu liderii coaliţiei astăzi şi voi avea şi în zilele următoare astfel încât propunerile pe care le vom înainta preşedintelui să fie de nerefuzat'', a declarat Sorin Grindeanu, în timpul unei intervenţii telefonice la Antena 3.

El a precizat că lista cu posibilii înlocuitori ai lui Florin Iordache şi Florin Jianu este una comună, a sa şi preşedinţilor PSD şi ALDE.

Premierul a reiterat posibilitatea desemnării unui ministru tehnocrat la Ministerul Justiţiei: ''Este o variantă pe care o luăm în calcul''.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut marţi că premierul Sorin Grindeanu este cel care va face propunerea privind noul ministru al Justiţiei, el arătând că aceasta va fi înaintată coaliţiei de guvernare PSD-ALDE spre aprobare. ''Ministrul Justiţiei va fi propus de premier. Sigur că va fi propus coaliţiei care susţine acest Guvern şi ulterior preşedintelui. Va fi o propunere a premierului, aşa funcţioneză lucrurile. Fiind un Guvern politic, la un moment dat, şi Parlamentul trebuie să aprobe, implicit partidele'', a spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici