Soţia lui Aliodor Manolea este vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Sector 6

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Doina Manolea este membră a Organizaţiei Sector 6 şi vicepreşedinte la Organizaţiei de Femei, dar că nu o cunoaşte personal.

578 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Aliodor Manolea este vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Sector 6

Soţia lui Aliodor Manolea este vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Sector 6 (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu o cunosc personal. În fiecare judeţ am o organizaţie de femei, cunosc preşedintele dar la nivel de vicepreşedinte, secretar executiv nu am pretenţia că le cunosc pe toate, fiind imposibil", a spus Sulfina Barbu.

Ea a precizat că oricine are dreptul să fie membru de partid, dacă este dedicat formaţiunii pe care o reprezintă.

Potrivit Statutului Organizaţiei de Femei, vicepreşedinţii OF- PDL au următoarele atribuţii şi competenţe: sunt liderele acţiunii politice şi de imagine a OF-PDL, putând exprima public poziţia organizaţiei în legătură cu politica PDL privind problematica femeii, copilului şi familiei în societate; primesc din partea BPN - OF-PDL însărcinări specifice, permanente sau pentru o perioadă determinată, pe domenii sau programe şi proiecte politice; se subordonează vicepreşedinţilor BPN - PDL şi colaborează cu vicepreşedinţii celorlalte organizaţii interne ale PDL.

Sulfina Barbu a menţionat că nu ştie nici dacă Aliodor Manolea este membru PDL.

Doina Elena Manolea, soţia lui Aliodor Manolea, deţine funcţia de director coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, conform site-ului instituţiei.

Doina Elena Manolea este inginer, doctor în ştiinţe complementare, autor de manuale, cu experienţă îndelungată, rezultate remarcabile, pentru modulele bioenergoterapie şi terapia cu plante din medicina populară.

Împreună cu soţul său, Doina Manolea este autoarea mai multor cărţi de specialitate, precum "Energetica subtilă a fiinţei umane" - Editura Aldomar, "Paradiagnoza - Manual pentru diagnosticarea energetică folosind radiestezia", "Percepţii extrasenzoriale - Manual pentru dobândirea şi dezvoltarea simţurilor subtile", "Feeling - Manual pentru vindecare folosind palmele" - Editura Aldomar, "Influenţa distală, teoria şi practica vindecării de la distanţă", "Aura energetică, manual pentru detectarea şi decodificarea aurei energetice a fiinţei umane".

Aliodor Manolea a apărut la acţiuni electorale, atât alături de liderul PSD Mircea Geoană, în campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2007, cât şi alături de preşedintele Traian Băsescu, în campania pentru scrutinul prezidenţial din 2009.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Cu o seară în urmă, la acelaşi post de televiziune, Mircea Geoană negase că s-ar fi simţit fără energie la dezbaterea televizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind că acestea ar fi scuze puerile, însă afirmase că Traian Băsescu apelează la ajutorul unor persoane care au capacităţi paranormale şi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici