Şova despre Iohannis: Un gângav încet la minte, care nu poate vorbi fără prompter

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova ,a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, comentând faptul că Iohannis ar fi preferat de alegători în Transilvania, că nu crede că ardelenii vor vota "un gângav", "un om încet la minte" şi care "nu poate vorbi fără prompter".

1783 afișări
Imaginea articolului Şova despre Iohannis: Un gângav încet la minte, care nu poate vorbi fără prompter

Dan Şova (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează ultimele sondaje de opinie care îl dau pe Klaus Iohannis drept câştigător al bătăliei electorale în Ardeal, Dan Şova a răspuns că nu crede că "ardelenii care se mândresc cu foarte multe lucruri pot vota un gângav în fruntea ţării", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu nu cred că ardelenii care se mândresc cu foarte multe lucruri pot vota un gângav în fruntea ţării. Nu cred că pot vota un om încet la minte şi nu cred că pot vota un om care nu poate vorbi fără prompter. Dacă îmi spuneţi că ardelenii vor vota un om care vorbeşte de pe prompter, eu vă spun că mă îndoiesc de treaba asta", a spus Şova.

În momentul în care un jurnalist i-a spus că la întâlnirea cu susţinătorii din judeţul Alba Klaus Iohannis nu a vorbit "de pe prompter", Şova a spus că probabil "nu avea curent electric".

Şova a adăugat că este convins că liderul ACL Klaus Iohannis este "încet la minte", iar românii au nevoie în fruntea ţării de "un om inteligent, de un om viu, de un om puternic, nu de un om încet la minte".

"Gângăvia este încetineala vorbei determinată de încetineala minţii. Şi eu sunt convins când mă uit la dânsul că este încet la minte. Şi noi avem nevoie de un om inteligent, de un om viu, de un om puternic, nu de un om încet la minte. Cred treaba asta, o susţin", a mai spus Dan Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici