Şova: Nu cred că voi fi exclus din PSD. Nu văd motivul

Vicepreşedintele PSD Dan Şova a declarat, joi, înaintea şedinţei CExN, că nu crede că va fi exclus din partid, deoarece nu vede ”motivul”, adăugând că este de acord cu Victor Ponta ca congresul formaţiunii să fie în primăvară.

336 afișări
Imaginea articolului Şova: Nu cred că voi fi exclus din PSD. Nu văd motivul

Dan Şova (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

Întrebat dacă se aşteaptă să fie exclus din PSD, Şova a spus: ”Nu cred, personal, nu cred. E un zvon de presă. Nu văd motivul pentru care propune cineva excluderea”.

El a arătat că declaraţiile sale de după alegerile prezidenţiale ”nu au făcut rău partidului”, dar poate că le a dat ”prea repede”. ”Poate le-am dat prea repede, dar nu au făcut rău partidului”, a adăugat Şova.

Întrebat dacă mai este de părere ca preşedintele executiv Liviu Dragnea să demisioneze , Şova a spus: ”Asta este o chestiune pe care nu o discutăm acum, discutăm într-un cadru de partid”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici