Spot de informare pe YouTube pentru alegerile prezidenţiale şi referendum

MAE a informat, marţi, că a postat pe YouTube un spot de informare care prezintă procedura de vot în străinătate pentru alegerile prezidenţiale şi referendumul din 22 noiembrie.

128 afișări
Imaginea articolului Spot de informare pe YouTube pentru alegerile prezidenţiale şi referendum

Spot de informare pe YouTube pentru alegerile prezidenţiale şi referendum (Imagine: Captura video)

Potrivit unui comunicat al MAE, spotul poate fi accesat la adresa http://www.youtube.com/maeromania.

MAE precizează că cei care doresc informaţii suplimentare le pot obţine de pe contul de Twitter al MAE - http://twitter.com/MAERomania - precum şi pe pagina de Facebook a MAE - http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

MAE a anunţat, luni, că promovează pe portalul Twitter, pentru românii din străinătate, modul de organizare a alegerilor prezidenţiale, cu sprijinul mai multor trusturi de presă şi companii pentru popularizarea scrutinului în rândul românilor care călătoresc sau se află în afara ţării.

Oana Marinescu, director general de Diplomaţie Publică în cadrul MAE, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că "mai multe instituţii media, dar şi companii private şi de stat s-au implicat benevol" în campania MAE de mediatizare a alegerilor de la 22 noiembrie. Astfel, vor fi realizate mai multe afişe. De asemenea, un spot a fost realizat gratuit pentru MAE şi urmează să fie prezentat în aeroportul Otopeni. Printre cei care care au parteneriat cu MAE în campania de informare în vederea alegerilor şi referendumului de la 22 noiembrie figurează şi Clubul Român de Presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici