Stan despre Boc: Specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat de Frankenstein

Deputatul PSD Ion Stan l-a numit, marţi, într-o declaraţie politică, pe premierul Emil Boc drept "un specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat parcă în laboratoarele nebunului Frankenstein".

15 afișări
Imaginea articolului Stan despre Boc: Specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat de Frankenstein

Stan despre Boc: Specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat de Frankenstein (Imagine: Mediafax Foto)

"În fruntea Guvernului se află un specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat parcă în laboratoarele nebunului Frankenstein. Androidul din fruntea Guvernului şi şeful său din Bulevardul Geniului (ce ironie!) ne-au spus că nu vom avea criză şi nu vor îndatora poporul către FMI. Au minţit cu neruşinare şi, în marea lor nesimţire, nici măcar nu şi-au cerut scuze", a spus Stan.

El a precizat că "bolnavii care guvernează România sunt animaţi de mari orgolii, iar boala lor li se trage numai de la putere, care le-a luat minţile". "Nebunii care şi-au pierdut minţile în beţia puterii conduc ţara cu dispreţ pentru locuitorii săi", a mai spus social-democratul.

El a ţinut să amintească faptul că "în istoria României nu e prima dată când în fruntea treburilor ţării se află personaje ale căror raţionamente şi acte de guvernământ cer expertize psihiatrice", vorbind despre premierul Sturdza din vremea regelului Carol I, pe care "l-a lovit damblaua şi se credea câine".

În finalul declaraţiei sale de politice, deputatul PSD i-a cerut demisia lui Emil Boc.

"Prima şi cea mai imperioasă măsură de salvare a ţării este eradicarea incompetenţei, minciunii şi trădării naţionale din conducerea României! Demisia, cetăţene prim-ministru!", a conchis Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici