Stănescu, contrazis de Ciolacu pe anticipate: A spus că PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri

Marcel Ciolacu a explicat, duminică, după ce Paul Stănescu a afirmat că PSD ar trebui să spună "vrem anticipate", că secretarul general a afirmat, de fapt, că partidului "nu-i este teamă de niciun fel de alegeri".

183 afișări
Imaginea articolului Stănescu, contrazis de Ciolacu pe anticipate: A spus că PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri

Stănescu, contrazis de Ciolacu pe anticipate

Secretarul General interimar al PSD Paul Stănescu a afirmat, duminică, în cadrul Conferinţei Extraordinare a PSD Bucureşti că „PSD ar trebui să renunţe să mai spună «nu ne e teamă de anticipate», ci ar trebui să spună «vrem anticipate»”.

Ulterior, întrebat de jurnalişti dacă este de acord cu alegerile anticipate, Marcel Ciolacu a răspuns: „În sală s-a discutat că PSD se pregăteşte pentru orice fel de alegeri şi în orice variantă. Repet: Domnul Stănescu a transmis foarte clar că PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri".

„Eu consider în continuare că PNL nu doreşte să pună în aplicare legile de la 1 septembrie. Doreşte să facă anticipate înainte ca aceste legi să intre în vigoare. Mai mult, le este teamă să proroge anumite termene cum au făcut cu alocaţiile. Ce a spus domnul Stănescu foarte clar este că Partidului Social Democrat nu îi este teamă de niciun fel de alegeri. Ca să fiu şi mai clar, Partidului Social Democrat nu îi este teamă de votul românilor", a mai adăugat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici