LIVE UPDATE  Starea de alertă, aprobată de Parlament. Va putea fi instituită, însă, cel mai devreme luni | DOCUMENT

  • Starea de alertă a trecut de Parlament.
  • Parlamentul a respins propunerea PNL prin care starea de alertă intra în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial.
  • Te poţi aştepta, aşadar, să ai un weekend fără restricţii.
12381 afișări
Imaginea articolului Starea de alertă, aprobată de Parlament. Va putea fi instituită, însă, cel mai devreme luni | DOCUMENT

Starea de alertă, aprobată de Parlament. Va putea fi instituită, însă, cel mai devreme luni

Camera Deputaţilor a adoptat azi, decizional, proiectul de lege pentru instituirea stării de alertă pe teritoriul României. Au existat 267 de voturi „pentru”.
 
Chiar dacă a trecut de Parlament, s-ar putea să ai un weekend fără restricţii. Deputaţii au respins propunerea PNL ca starea de alertă să intre în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial, astfel că aceasta ar putea fi instituită cel mai devreme luni, după două zile în care parlamentarii vor putea ataca la CCR proiectul, şi încă trei zile după publicarea în Monitorul Oficial.
 
Ne putem aştepta ca Guvernul să găsească o soluţie legală să îţi impună respectarea unor restricţii şi în weekend, dar acest lucru se va decide în şedinţa Executivului de joi.
 
După instituirea stării de alertă, vei putea merge, însă, la cumpărături în spaţii comerciale mai mici de 15.000 mp. Mall-uri precum Afi Cotroceni sau Băneasa Shopping mall rămân închise, având o suprafaţă mult mai mare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici