Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru viceprimar general: Firea și partenerul său politic Dragnea au ținut Bucureștiul în subdezvoltare

  • Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru funcţia de viceprimar general, îi răspunde Gabrielei Firea care a afirmat că ministrul Fondurilor Europene ascunde într-un sertar dosarul de finanţare pentru termoificare: „Exilată în Voluntari, e deranjată de faptul că N. Dan a făcut primul pas concret.
  • Gabriela Firea a scris, pe Facebook, că „o beizadea de la Constanţa, ajunsă prin fraudă electorală viceprimar al Capitalei, se laudă azi că va aduce fonduri europene pentru reabilitarea reţelei de termoficare.
706 afișări
Imaginea articolului Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru viceprimar general: Firea și partenerul său politic Dragnea au ținut Bucureștiul în subdezvoltare

Sursă foto: news.ro

„Doamna ex-primăriţă a Capitalei, Gabriela Firea, politicianul minciună, m-a pomenit astăzi într-o postare în care a continuat, aşa cum face din ziua alegerilor, să arunce vina pe toată lumea pentru mandatul său dezastru în Bucureşti. Mă atacă după ce am arătat că prioritatea echipei PNL la Primăria Capitalei în următorii patru ani va fi absorbția fondurilor europene. Doamna Firea, exilată de bucureșteni, prin vot, în Voluntari, e deranjată de faptul că noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut primul pas concret, alături de Guvernul PNL, pentru atragerea banilor europeni dedicați sistemului de termoficare din Capitală”, scrie pe Facebook Stelian Bujduveanu.

El acuză că, timp de patru ani, administrația PSD din Capitală a fost „un dezastru în atragerea fondurilor europene”.

„În următorul mandat, primarul Nicușor Dan și echipa PNL și-au propus să atragă 1,5 miliarde de euro de la Bruxelles, ceea ce ar însemna de 100 de ori mai mult decât a obținut Gabriela Firea din vara anului 2016 până azi. Cine a oprit-o pe Gabriela Firea să atragă fonduri comunitare, în condițiile în care timp de trei ani a avut în spate o guvernare PSD, deci un coleg de partid în fruntea Ministerului Fondurilor Europene? Până și fostul comisar european Corina Crețu, colegă de partid la acea vreme cu Gabriela Firea, se rușina de primarul general PSD și de guvernul PSD. Adevărul e limpede: Gabriela Firea și partenerul său politic Liviu Dragnea au ținut Bucureștiul și România în subdezvoltare”, adaugă Bujduveanu.

El mai spune că Bucureştiul „a scăpat, în sfârşit, de stăpânirea PSD-Firea”.

„Cât de penibil e să vorbeşti de beizadele când ai umplut administraţia locală şi Primăria Capitalei cu rude, prieteni, amante si interese personale? Când ai sufocat oraşul şi l-ai adus în pragul falimentului. Cu aceeaşi isterie caracteristică, de care locuitorii s-au săturat până peste cap, a ţinut să mă pună la punct ca nu sunt din Capitală, asta deşi am un mandat de 4 ani deja în CGMB, unde am fost printre puținii consilieri care au îndrăznit să facă opoziție. Cât tupeu să ai să vorbeşti despre a fi bucureştean când tu, Gabriela Firea, nu ai nicio treabă cu Bucureştiul, având domiciliul in Voluntari?
Ceea ce nu înţelege Firea este că bucureştenii i-au dat o palmă grea, pe 27 septembrie”, conchide liberalul.

Gabriela Firea a scris, pe Facebook, că „o beizadea de la Constanţa, ajunsă prin fraudă electorală viceprimar al Capitalei, se laudă azi că va aduce fonduri europene pentru reabilitarea reţelei de termoficare.

„Noi citisem prin presa vremii că oameni de-ai lor se ocupau cu trafic de ţigări! Acum văd că au trecut la un alt nivel! La furt intelectual, confiscatul muncii de 4 ani a unei întregi echipe, pe care se laudă acum ca a blocat-o la toate proiecte benefice pentru oameni! Ministrul fondurilor UE, penelistul Boloş, ascunde de cateva luni într-un sertar dosarul de finanţare pentru termoficare, muncit de echipa mea. Ca sa nu finalizăm noi proiectul, dupa atâţia ani de muncă! Şi să-l confişte noul primar nelegitim”, a postat primarul general în funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici