Stolojan: Emil Boc are cele mai mari şanse pentru a fi ales preşedinte al PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Emil Boc a reuşit să menţină echilibrul în PDL şi să aplaneze tensiunile existente în partid şi are cele mai mari şanse pentru a fi ales din preşedinte al PDL.

17 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Emil Boc are cele mai mari şanse pentru a fi ales preşedinte al PDL

Stolojan: Emil Boc are cele mai mari şanse pentru a fi ales preşedinte al PDL (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Emil Boc, cu toată campania negativă a unei părţi a mass-media, el este omul, care, în calitate de preşedinte de partid şi de prim-ministru, a reuşit să menţină echilibrul în PDL şi să aplaneze tensiunile existente. M-aş bucura să fie o competiţie în partid, dar cele mai mari şanse le are domnul Emil Boc", a spus Stolojan.

El a apreciat că democrat-liberalii ar trebui să aibă Convenţia Naţională, pentru a-şi alege noua conducere, în prima jumătate a lunii aprilie, după care PDL ar urma să-şi desemneze candidatul la prezidenţiale.

În PDL au loc alegeri în organizaţiile partidului, urmând ca după finalizarea acestui proces să fie stabilită data organizării Convenţiei Naţionale, la care democrat-liberalii îşi vor alege noua conducere a partidului.

Liderul PDL, premierul Emil Boc a declarat, luni seara, că va decide să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al partidului doar dacă va întâlni "aceeaşi atmosferă de echipă" în cadrul formaţiunii democrat-liberale.

"Voi lua o decizie, ca orice om care se gândeşte, după ce face o analiză. Am spus că în 2011 voi lua această decizie şi întotodeauna am fost un om de echipă. Dacă voi întâlni aceeaşi atmosferă de echipă, voi lua o decizie în acest sens, dacă nu, voi vedea", a spus Boc, la postul public de televiziune.

El a arătat că va lua o decizie în perioada următoare, împreună cu colegii din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici