Streleţ: Ajutorul României, temelie să înotăm singuri. Ponta: Important e să înotăm în direcţia bună

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, a afirmat că sprijinul constant acordat de România ţării sale constituie o "temelie" care îi va ajută să "înoate singuri mai departe", dar premierul român, Victor Ponta, l-a atenţionat că este important să înoate "în direcţia bună", împreună cu România.

607 afișări
Imaginea articolului Streleţ: Ajutorul României, temelie să înotăm singuri. Ponta: Important e să înotăm în direcţia bună

Streleţ: Ajutorul României, temelie să înotăm singuri. Ponta: Important e să înotăm în direcţia bună

La finalul întrevederii pe care cei doi premieri au avut-o, marţi, la Palatul Victoria, şeful Guvernului de la Chişinău a apreciat sprijinul constant pe care România îl acordă ţării sale şi a subliniat faptul că acesta constituie o bază pentru dezvoltare până când Republica Moldova va gestiona singură problemele economice cu care se confruntă.

"Noi ne vom strădui ca acest ajutor să fie o temelie bună pentru dezvoltarea noastră în continuare ca să putem, exprimându-ne aşa, într-o manieră mai figurativă, să putem înota singuri mai departe şi să ne descurcăm singuri", a spus premierul Republicii Moldova.

"Important e să înotăm împreună, în direcţia bună", a precizat Ponta.

"Exact, în direcţia corectă", a replicat Streleţ, zâmbind.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici