Stroe: Am primit scrisoarea lui Boc prin care ne invită în această seară la discuţii

Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a confirmat, miercuri, că liberalii au primit invitaţia lui Emil Boc la negocieri în seara acestei zile, menţionând că nu ştie dacă liberalii vor decide să dea curs acestei invitaţii, având de discutat alte chestiuni în BPC.

18 afișări
Imaginea articolului Stroe: Am primit scrisoarea lui Boc prin care ne invită în această seară la discuţii

Stroe: Am primit scrisoarea lui Boc prin care ne invită în această seară la discuţii (Imagine: Mediafax Foto)

"A venit o scrisoare prin care Emil Boc ne invită astă seară (miercuri seară - n.r.) sau dacă nu e posibil altă dată la discuţii privind formarea noului Guvern", a spus Stroe.

Întrebat dacă liberalii dau curs invitaţiei, dacă au stabilit acest lucru, Radu Stroe a menţionat că liderii nu au luat o decizie.

"Nu ştiu dacă vom lua o decizie în BPC. Să vedem. Deocamdată discutăm altceva", a conchis secretarul general al PNL.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, miercuri, că preşedintele partidului, Emil Boc, a trimis o invitaţie scrisă Partidului Naţional Liberal, pentru demararea discuţiilor în vederea constituirii unei majorităţi şi a formării unui Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici