Stroe: Mie îmi pare rău de Prigoană

Candidatul PNL în Colegiul 1 al Capitalei, Radu Stroe, a refuzat, duminică seară, să comenteze declaraţiile lui Honorius Prigoană privind campania agresivă dusă de liberali, ţinând să-l sfătuiască pe Prigoană să ducă o luptă pe forţele proprii şi să asculte "zumzetul" oamenilor de pe stradă.

21 afișări
Imaginea articolului Stroe: Mie îmi pare rău de Prigoană

Stroe: Mie îmi pare rău de Prigoană (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează faptul că Honorius Prigoană a declarat că s-a confruntat cu o campanie agresivă, Stroe a refuzat să răspundă, dar l-a sfătuit pe Prigoană să ducă o luptă pe forţele proprii şi să asculte "zumzetul" oamenilor de pe stradă.

"Eu nu comentez declaraţiile respectivului domn. Pot însă, de la înălţimea vârstei mele, să-i dau două sfaturi, aş spune părinteşti, poate chiar de bunic: ar trebui atunci când se angajează într-o astfel de luptă să o facă în exclusivitate pe forţele sale şi nu vreau să adaug mai mult, şi al doilea să înveţe să asculte de la zumzetul oamenilor de pe stradă. Oamenii aceia pe care nu-i vedem, nu-i ştim, şi poate că ar fi fost mai aproape de realitate", a susţinut Radu Stroe.

El a menţionat că îi pare rău pentru Prigoană junior.

"Mie îmi pare rău pentru el. Atât am avut de spus", a conchis Stroe.

În urma scrutinului de duminică, numărătoarea paralelă a PNL indică faptul că liberalul Radu Stroe a câştigat mandatul de deputat în Colegiul 1 al Capitalei rămas vacant după ce Bogdan Olteanu a devenit viceguvernator al BNR.

Candidatul PDL în Colegiul 1, Honorius Prigoană, l-a felicitat, duminică seară, pe contracandidatul său liberal, Radu Stroe, pentru rezultatul alegerilor, precizând că se consideră câştigătorul acestei lupte electorale întrucât s-a luptat cu trei partide şi cu Primăria Sectorului 1.

"A fost o campanie foarte grea, am avut o misiune dificilă, ducând povara unei campanii agresive care a trecut de bariera bunului simţ. Nu am luptat cu domnul Stroe, ci cu trei partide politice şi cu structura Primăriei Sectorului 1", a mai spus Prigoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici