Studiu: Germania este cea mai apreciată ţară din lume. Pe ce loc se află SUA?

  • Un studiu derulat de Gallup & Robinson, la nivel global, arată că Germania este cea mai apreciată ţară din lume
  • Pentru locul doi, lupta între America, China şi Rusia este strânsă
  • America este apreciată doar de 33% din totalul de respondenţi
2560 afișări
Imaginea articolului Studiu: Germania este cea mai apreciată ţară din lume. Pe ce loc se află SUA?

Studiu: Germania este cea mai apreciată ţară din lume. Dar SUA?

Potrivit unui studiu anual derulat de Gallup & Robinson, Germania este cea mai admirată ţară din lume. Germania se află pe primul loc pentru al treilea an la rând. Pentru locul doi se dă o luptă strânsă între SUA, China şi Rusia, relatează The Guardian. 
 
Sondajul atrage atenţia şi asupra afirmaţiei lui Mike Pompeo, Secretarul de Stat al Americii: „SUA este perfect poziţionată pentru a conduce lumea liberă”, rival fiind Partidul Comunist Chinez. 
 
Datele studiului nu confirmă afirmaţia lui Mike Pompeo, având în vedere că SUA este apreciată doar de 33% dintre respondenţi, pentru activitatea din 2019. Este doar cu un procent peste China şi Rusia. Germania este apreciată de 44% dintre respondenţi, pentru activitatea de anul trecut. 
 
Deşi Trump a lăudat în nenumărate rânduri activitatea Americii, datele studiul demonstrează opusul.
 
Europeni nu sunt de acord cu activitatea Americii: 61% dintre aceştia critică SUA. 65% dintre respondenţii din Marea Britanie nu apreciază America, iar 78% dintre nemţi consideră că modelul SUA nu este unul de urmat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici