Suciu, despre Alexandrescu: Azi, oficial n-am nicio demisie. Când subiectul e public, anunţ

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a afirmat miercuri că "azi" nu are de comunicat despre nicio demisie a ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, şi de nicio solicitare de demisie din partea premierului, precizând că va face un anunţ atunci când "subiectul va fi unul public".

984 afișări
Imaginea articolului Suciu, despre Alexandrescu: Azi, oficial n-am nicio demisie. Când subiectul e public, anunţ

Suciu, despre Alexandrescu: Azi, oficial n-am nicio demisie. Când subiectul e public, anunţ

"Oficial nu am nicio demisie şi nicio solicitare de demisie", a spus Suciu, după şedinţa de Guvern.

Întrebat de jurnalişti ce înţelege el prin "oficial", purtătorul de cuvânt al Guvernului a explicat: "Odată, că există o solicitare scrisă sau o demisie trimisă-n scris. Şi doi, premierul să-mi transmită mie că această solicitară a fost pusă".

La insistenţele jurnaliştilor care aveau informaţii obţinute din mai multe surse că a existat o cerere explicită de demisie din partea lui Dacian Cioloş adresată lui Vlad Alexandrescu, Dan Suciu a comentat că orice anunţ va fi făcut atunci când 'subiectul va fi unul public".

"În momentul în care acest subiect va fi unul public, îl voi anunţa. Nu este o solicitare publică. Datoria mea este să vă aduc la cunoştinţă solicitările publice. Această solictare nu este, acum, manifestată ca atare", am mai spus Dan Suciu.

Surse guvernamentale au precizat pentru MEDIAFAX că ministrul şi-a scris deja demisia, dar s-a convenit ca să o prezinte public joi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici