Sulfina Barbu: Emil Boc nu-şi va da demisia din funcţia de prim-ministru

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat că Emil Boc nu-şi va da demisia din funcţia de prim-ministru arătând că România are un premier care tocmai a trecut de o moţiunea de cenzură.

73 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Emil Boc nu-şi va da demisia din funcţia de prim-ministru

Sulfina Barbu: Emil Boc nu-şi va da demisia din funcţia de prim-ministru (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebată în legătură cu afirmaţiile senatorului UDMR Gyorgy Frunda potrivit cărora Emil Boc va demisiona din funcţia de prim-ministru săptămâna viitoare, Sulfina Barbu a răspuns: "Vă asigur că nu se va întâmpla lucrul acesta".

"Avem un prim-ministru care tocmai a trecut un examen important, o moţiune de cenzură, pe care a depus-o opoziţia, care a avut ocazia de 11 ori să demită acest guvern şi nu s-a întâmplat", a adăugat Sulfina Barbu.

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, joi, la RFI, că este posibil ca "săptămâna viitoare sau în viitorul apropiat" să fie schimbat premierul, el apreciind totodată că activitatea guvernamentală va fi influenţată de competiţia internă din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici