Sulfina Barbu: Guvernul nu comunică cu grupurile, parlamentarii PDL află din presă despre măsuri

Deputatul PDL Sulfina Barbu critică Guvernul, într-o declaraţie citată de RFI România, pentru modul în care gestionează comunicarea cu grupurile parlamentare, inclusiv cu cel democrat-liberal, afirmând că, de multe ori, deputaţii şi senatorii PDL află din presă despre măsurile luate de Cabinet.

22 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Guvernul nu comunică cu grupurile, parlamentarii PDL află din presă despre măsuri

Sulfina Barbu: Guvernul nu comunică cu grupurile, parlamentarii PDL află din presă despre măsuri (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Este o realitate, un lucru pe care nu l-am ascuns, că din păcate, Guvernul nu comunică grupurilor parlamentare ceea ce şi-a propus să facă şi de multe ori, noi, parlamentarii Partidului Democrat Liberal, aflăm din presă despre măsurile Guvernului. Este o realitate şi este un lucru la care trebuie să răspundă Guvernul, dar nu doar prin a recunoaşte că aşa se întâmplă, ci şi prin stabilirea unui mecanism prin care Parlamentul să fie informat corect despre măsurile pe care Guvernul şi le asumă, urmează să le ia şi cred că este corect să le aflăm înainte şi nu din presă", a Barbu, citată de RFI România.

Parlamentarul democrat-liberal susţine că Guvernul ar trebui să acţioneze în aşa fel încât populaţia să vadă că această criză "nu produce câştigători şi sacrificaţi".

"Românii au nevoie să vadă că această criză nu produce câştigători şi sacrificaţi. Toţi suntem afectaţi de criză şi toţi trebuie să punem umărul, să depăşim acest moment, pe care nu ni l-am dorit, dar pe care îl trăim. Aceste reduceri de venituri nu trebuie să ocolească pe nimeni şi aştept de la colegii mei să prezinte aceste măsuri cu echitate şi de sus până jos", a spus Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici