Sulfina Barbu: În ultima perioadă Crin Antonescu este un pic confuz şi surescitat

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, duminică, că reacţia "aiuritoare" a liderului PNL Crin Antonescu faţă de invitaţia la dialog adresată de PDL o face să creadă cu PDL mai are de aşteptat în privinţa unei ipotetice colaborări cu liberalii.

12 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: În ultima perioadă Crin Antonescu este un pic confuz şi surescitat

Sulfina Barbu: În ultima perioadă Crin Antonescu este un pic confuz şi surescitat (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"M-a surprins plăcut invitaţia la dialog lansată de Crin Antonescu şi aş fi votat în BPN în favoarea participării noastre la discuţiile de luni. Într-un moment atât de greu, orice deschidere spre dialog este de apreciat. Dar reacţia aiuritoare a lui Crin Antonescu mă face să spun ca PDL trebuie să mai aştepte. Până când se calmează Crin Antonescu sau PNL îşi aduce liderul cu picioarele pe pământ", a declarat Barbu, conform unei declaraţii remise MEDIAFAX.

Barbu a susţinut că, "în ultima perioadă, Crin Antonescu este din păcate un pic confuz şi surescitat".

"Când PNL va ştii clar ce vrea şi mai ales îşi va tempera pretenţiile exagerate şi nejustificate, consider că vom putea sta la aceeaşi masă şi să vorbim aceeaşi limbă", a afirmat deputatul PDL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu va onora invitaţia lansată de premierul Emil Boc de a participa luni la întâlnirea cu coaliţia, exprimând regretul pentru faptul că democrat-liberalii nu se prezintă la consultările iniţiate de liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici