Sulfina Barbu: Ponta nu se dezice că îl are ca mentor pe Adrian Năstase

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că afirmaţiile liderului PSD Victor Ponta conform cărora partide construite pe "criteriul clientelar", ca PDL, "ar fi foarte bine să dispară", "demonstrează că PSD nu îşi schimbă comportamentul şi este condus de Adrian Năstase".

15 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Ponta nu se dezice că îl are ca mentor pe Adrian Năstase

Sulfina Barbu: Ponta nu se dezice că îl are ca mentor pe Adrian Năstase (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Domnul Ponta, din păcate, nu se dezice că îl are ca mentor pe Adrian Năstase. Ne demonstreză că PSD este condus de Adrian Năstase şi lucrul acesta este întărit de ultimile declaraţii ale domnului Ponta. În 2003, la Snagov, Adrian Năstase a avut o directivă prin care le cerea colegilor să destructureze PD. În consecinţă, vedem că şi actualul preşedinte al PSD merge pe aceeaşi linie ca şi domnul Adrian Năstase, fără a veni cu o alternativă pentru oameni, ci are ca singur scop de a ataca partidele care pot fi adversari pe scena politică, cum este PDL", a spus Sulfina Barbu.

Ea a arătat că liderii PSD demonstrează că "nu vor să-şi asume responsabilitatea pentru a face ceva pentru ţară, ci au doar interese electorale şi atât".

"PSD îşi schimbă doar liderii, nu ideologia şi nici comportamentele", a adăugat Barbu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că Statutul partidului urmează să fie modificat, iar, dacă va fi nevoie, va fi introdusă şi interzicerea colaborării cu PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici