Sulfina Barbu: Voi susţine excluderea din partid a lui Oajdea

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că va susţine în BPN al PDL excluderea din partid a lui Daniel Oajdea, arătând că acesta "nu a înţeles ce înseamnă să-ţi asumi responsabilitatea în momente dificile".

23 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Voi susţine excluderea din partid a lui Oajdea

Sulfina Barbu: Voi susţine excluderea din partid a lui Oajdea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Personal, voi susţine excluderea din partid a domnului Oajdea. Părerea mea este că el nu înţelege ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă a partidului de guvernământ. Domnul Oajdea este la primul mandat, este un parlamentar tânăr, care nu a înţeles ce înseamnă să-ţi asumi responsabilitatea în momente dificile", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a arătat că, în condiţiile în care Daniel Oajdea s-a manifestat ferm împotriva partidului, anunţând că va vota moţiunea de cenzură, acesta "nu mai poate să facă parte din această echipă".

"Probabil că, din afara partidului, domnul Oajdea va putea să spună mai multe", a spus Sulfina Barbu.

Ea a arătat că regretă decizia pe care a luat-o Oajdea, menţionând că a avut mai multe discuţii cu acesta.

Barbu a mai arătat că Oajdea spusese la ultima şedinţă a grupului parlamentar al PDL că se va abţine la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Oajdea a declarat că va vota moţiunea de cenzură, în urma unei întâlnirii organizată duminică, la care au participat aproximativ 300 de alegători din colegiul său. În urma votului secret, 98 de ieşeni au votat în favoarea moţiunii de cenzură, 47 au votat "împotrivă", unul s-a abţinut, iar 11 buletine de vot au fost anulate.

PDL a anunţat printr-un comunicat de presă că Biroul Permanent Naţional al partidului se va întruni luni dimineaţă şi va discuta despre excluderea lui Oajdea din partid.

Oajdea a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că speră să nu fie exclus din partid, pentru că în baza Constituţiei poate să-şi exercite liber dreptul de vot, arătând că cei care l-ar exclude din partid ar încălca legea fundamentală a statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici