Surse: Compromis propus de Cîţu pentru adoptarea certificatului verde din Parlament. Pentru ce angajaţi va fi obligatoriu

Florin Cîţu va propune la următoarea şedinţă a coaliţiei ca proiectul pentru certificatul verde din Parlament să fie adoptat. „Ca un compromis, certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajaţii din sănătate, MAI şi Apărare, nu şi în mediul privat”, spun pentru MEDIAFAX surse din PNL.

28983 afișări
Imaginea articolului Surse: Compromis propus de Cîţu pentru adoptarea certificatului verde din Parlament. Pentru ce angajaţi va fi obligatoriu

Surse: Compromis pentru adoptarea proiectului certificatului verde din Parlament. Penntru ce angajaţi va fi obligatoriu

„Florin (Cîţu - n.r.) va propune la viitoarea şedinţă a coaliţiei ca proiectul pentru certificatul verde depus de el, mai mulţi miniştri PNL şi UDMR, să fie adoptat de majoritatea parlamentară PNL PSD UDMR”, precizează pentru MEDIAFAX surse din interiorul PNL.

Potrivit surselor citate, „ca un compromis”, certificatul verde va fi obligatoriu pentru angajaţii din sistemul de sănătate, MAI şi Apărare.

„Nu se va mai aplica în mediul privat, în schimb, la muncă. Dar certificatul verde va fi necesar pentru a intra în alte unităţi, în afară de magazinele esenţiale”, au mai spus sursele liberale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici