Surse: Klaus Iohannis va pleca săptămâna viitoare în concediu, la Neptun

Preşedintele Klaus Iohannis va intra, săptămâna viitoare, în concediu de odihnă, pe care ar urma să-l petreacă la vila de protocol de la Neptun, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

1173 afișări
Imaginea articolului Surse: Klaus Iohannis va pleca săptămâna viitoare în concediu, la Neptun

Surse: Klaus Iohannis va pleca săptămâna viitoare în concediu, la Neptun (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Preşedintele se va afla în concediu cel puţin o săptămână, potrivit aceloraşi surse. El va avea la dispoziţie, la Neptun, şi un birou, de unde va putea să lucreze.

Mai mult, preşedintele a fost invitat pe 15 august la ceremoniile de la Constanţa, prilejuite de Ziua Marinei. Şeful statului nu a confirmat, până în acest moment, participarea.

Este al doilea concediu pe care îl ia Klaus Iohannis de la preluarea mandatului, după ce, în luna aprilie, preşedintele a plecat în vacanţa de Paşte în Portugalia, alături de soţia sa, Carmen.

Ultima dată în acest an, preşedintele Klaus Iohannis a fost la Neptun în 13 iunie, când a împlinit 56 de ani. El mersese la Neptun, la vila de protocol din staţiune, şi în 3 iunie, atunci aflându-se pentru prima dată pe litoralul românesc după ce a devenit şef al statului.

Neptun a fost staţiunea preferată a fostului preşedinte Traian Băsescu. În cei zece ani de mandat, acesta a fost prezent la Neptun în fiecare vară şi a mers de mai multe ori la una din terasele din zonă.

Şi premierul Victor Ponta a intrat în concediu de odihnă de miercuri, urmând să se întoarcă pe data de 9 august. El preciza, marţi seara, la B1TV, că va pleca din ţară, împreună cu familia, dar nu în Turcia.

Deşi nu a precizat destinaţia, premierul a fost surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alături de fiul său, potrivit unei imagini postate pe reţeaua de socializare Facebook.

Miercuri seară, la B1 TV, fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat atitudinea preşedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, faţă de miniştri, spunând că "dacă nu era la Miami, Ponta l-ar fi chemat pe Liviu Dragnea şi i-ar fi spus că, dacă mai îndrăzneşte să facă anunţuri publice care vizează activitatea miniştrilor, demisionează".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici