Suspendarea preşedintelui Iohannis, analizată în Coaliţia PSD-ALDE. Dragnea: Nu e scoasă din discuţie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că suspendarea preşedintelui trebuie discutată în coaliţie, în condiţiile în care şeful statului nu a dat nici până acum un răspuns solicităţii CCR de a emite decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

1138 afișări
Imaginea articolului Suspendarea preşedintelui Iohannis, analizată în Coaliţia PSD-ALDE. Dragnea: Nu e scoasă din discuţie

Dragnea, despre suspendarea preşedintelui: Trebuie să discutăm în coaliţie

"Asta trebuie să discutăm coaliţie, dacă aşteptăm, nu mai aşteptăm, dacă mai are rost. Coaliţia chiar de astăzi. Nu e scoasă din discuţie (suspendarea lui Iohannis – n.r.)", a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat şi zilele trecute să anunţe ce va face cu privire la decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, aşa cum a cerut Curtea Constituţională, susţinând că îl interesează prea puţin criticile aduse de Liviu Dragnea în acest sens.

Dragnea a anunţat, săptămâna trecută, că nu este exclusă suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

"Nu este exclusă (n.r.: suspendarea preşedintelui) pentru că deja a stat neconstituţional de mult şi nepermis de mult. Jocul cu <<să mai citim>> e o bătaie de joc la adresa CCR. A întârziat foarte mult", a afirmat Liviu Dragnea.

CCR a motivat în data de 7 iunie decizia prin care există un conflict instituţional preşedinte-ministrul Justiţiei, iar şeful statului trebuie să emită un decret de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici