Sute de oameni s-au călcat în picioare şi au devastat corturi electorale ca să primească căciuli şi fulare

Câteva sute de persoane s-au înghesuit, duminică seară, la un spectacol electoral organizat de Dan Diaconescu la Târgu Jiu, pentru a primi căciuli şi fulare, oamenii devastând corturile unde erau împărţite materialele electorale.

2089 afișări
Imaginea articolului Sute de oameni s-au călcat în picioare şi au devastat corturi electorale ca să primească căciuli şi fulare

Sute de oameni s-au călcat în picioare şi au devastat corturi electorale ca să primească căciuli şi fulare (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Pachetele pregătite pentru a fi oferite participanţilor la finalul spectacolului desfăşurat pe insuliţa de pe râul Jiu au fost depozitate în corturi amplasate în apropierea scenei, pe care au urcat Irina Loghin, Like Chocolate şi Pepe.

Oamenii au dat însă năvală la corturi şi nu au mai aşteptat să primească fularele, pixurile sau căciulile cu însemnele PPDD, fiecare luând "pe apucate", iar corturile au fost în mare parte devastate.

"A fost făcut un apel la calm, ca să spunem, aşa, dar oamenii nu au mai ţinut cont de nimic. Pe parcursul acestei zile (n.r. - luni) vom vedea exact care dintre corturi mai poate fi folosit. Nu avem o estimare a pagubelor, dar o vom face", a spus Niculina Mocioi, candidat PPDD.

Spre finalul spectacolului, Dan Diaconescu i-a anunţat pe participanţi că va organiza încă două spectacole de acest gen, iar cel mai mare spectacol pe care vrea să le organizeze la Târgu Jiu va fi cel din 9 decembrie, el promiţându-le oamenilor că atunci le va da "mâncare şi băutură".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici