Tănase: După discuţii cu Ponta şi Antonescu, am obţinut sprijin politic pentru măsurile de la TVR

Directorul general interimar al TVR, Stelian Tănase, a declarat, marţi, că, după două întâlniri cu premierul Victor Ponta şi o întâlnire cu liderul PNL Crin Antonescu, a obţinut sprijin politic şi garanţii pentru măsurile care trebuie luate la TVR.

392 afișări
Imaginea articolului Tănase: După discuţii cu Ponta şi Antonescu, am obţinut sprijin politic pentru măsurile de la TVR

Crin Antonescu, Victor Ponta (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

"Măsurile convenite au sprijinul forţelor politice, mă refer la coaliţia de guvernare, dar sper să îl revăd şi pe Crin Antonescu, cu care m-am văzut şi am discutat despre o parte din aceste lucruri, în sensul continuării mandatului meu la TVR. El mi-a dat sprijinul şi în declaraţii publice, dar trebuie să-l văd, să discutăm şi măsurile concrete care se vor dezvolta în perioada următoare", a spus Stelian Tănase.

Întrebat dacă e sprijinit politic pentru a continua la şefia TVR, Stelian Tănase a precizat: "În acest moment sunt susţinut şi am primit toate garanţiile, pentru că una din probleme este lipsa de sprijin real, concret, pe măsuri. Aşa, un sprijin din prietenie sau pe anumite calcule politice nu e foarte greu de obţinut, dar eu am sperat şi am avut două discuţii cu premierul Ponta şi una cu preşedintele PNL Crin Antonescu şi am obţinut cred acest sprijin politic, adică mi s-au dat asigurări că într-adevăr voi fi sprijinit, pentru că ce urmează acum, urmează o perioadă foarte complicată pentru TVR".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici