Ţara unde coronavirusul ucide un om la fiecare 10 minute. 50 de persoane se îmbolnăvesc pe oră

  • În Iran, la fiecare zece minute un om moare din cauza COVID-19
  • Ţara a raportat până acum 1.284 de decese cauzate de coronavirus
  • Ţara se află pe locul trei în lume după numărul de decese, fiind precedată de Italia şi China
8684 afișări
Imaginea articolului Ţara unde coronavirusul ucide un om la fiecare 10 minute. 50 de persoane se îmbolnăvesc pe oră

Ţara unde coronavirusul ucide un om la fiecare 10 minute. 50 de oameni se îmbolnăvesc pe oră

Un oficial iranian din domeniul sănătăţii a anunţat joi că în Iran o persoană moare la fiecare 10 minute din cauza virusului.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Kianush Jahanpur, a postat pe Twitter o statistică care reflect creşeterea dramatică a cazurilor de infectare şi a deceselor cauzate de coronavirus în Iran. Iranul este ţara din Orientul Mijlociu cea mai afectată de pandemie.

„Potrivit informaţiilor pe care le avem, la fiecare minute câte o persoană moare din cauza virusului, în timp ce 50 de persoane contactează boala în fiecare oră”, a spus acesta, potrivit Reuters.

Iran a confirmat până acum 18.400 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 1.284 de decese.

Ţara se află pe locul trei în lume după numărul de decese, fiind precedată de Italia şi China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici