Tăriceanu acuză Guvernul: Cele mai multe centre de testare sunt de stat şi se testează doar cei internaţi

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţine, referitor la situaţia românilor care vor să plece în vacanţă şi trebuie să se testeze, că există 113 de centre unde oamenii pot afla dacă au COVID-19 sau nu. Cele mai multe astfel de centre sunt de stat şi se testează doar persoanele internate.

849 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu acuză Guvernul: Cele mai multe centre de testare sunt de stat şi se testează doar cei internaţi

Tăriceanu critică Guvernul: Cele mai multe centre de testare sunt de stat şi se testează doar cei internaţi

„Guvernanţi incompetenţi, când o să încetaţi să vă mai bateţi joc de români? Aţi afişat pe site-ul Ministerului Sănătăţii 113 centre de testare unde românii care pleacă în concediu îşi pot face testele. Cele mai multe dintre aceste centre (adică aproximativ 100!) sunt de stat şi acolo nu se fac teste decât pentru cei internaţi! Voi ştiaţi lucrul ăsta, deci de ce puneţi oamenii pe drumuri? Doar ca să vă faceţi că munciţi?”, a scris, luni seara, pe Facebook, Călin Popescu Tăriceanu.

Ministerul Sănătăţii a publicat, duminică, lista centrelor din ţară unde românii pot face testul molecular fără de care nu pot intra în Grecia.

Ministerul Sănătăţii a transmis, sâmbătă, lista completă a centrelor de testare, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc să călătorească în Grecia şi care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene.

Lista a făcută publică pe pagina de web, pe www.ms.ro, şi conţine adresele şi numerele de telefon ale acestora.

Este vorba de centre publice, respectiv spitale şi Direcţii de Sănătate Publică, precum şi de centre private.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tăriceanu,
centre,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici